AJANKOHTAISTA

SYKSYN 2021 TUNNIT ja KOULUTUKSET

Toimitilassani Hyvinvoinnin Olohuoneella Sammonkatu 9 Tampere tai yhteistyökumppaneideni tiloisssa.
Toimitilani Hyvinvoinnin Olohuone koulutuksille, kursseille, valmennuksille, syvärentouttaville Brain Relief -hoidoille, äänimaljarentoutuksille, mindfulness -valmennuksille, työpajoille, työyhteisö tapaamisilleni sekä muille tapahtumilleni.
Kaikki koulutukseni, kurssini ja iltani toteutetaan pienryhminä!

METSÄKYLPYOHJAAJA-KOULUTUS alkaa 13.8.2021
Frantsilan Hyvä Olon Keskuksessa Hämeenkyrössä.
Lisätietoa https://juurtumistaitseeni.com/metsakylpyohjaajan-koulutus/

4.9.2021 klo 10-16 MINDFULNESS TAITOJA OMAAN ARKEEN
Mindfulness taidoista monet ovat saanet avun omaan arkeensa hektisyyteen, uni ongelmiin, stressin katkaisuun ja ennaltaehkäisyyn. Päivän aikana tutustumme näihin taitoihin ja teemme mindfulness harjoitteita. Päivän päätämme tietoiseen suklaameditaatioon. Koulutus tapahtuu Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereella.
Hinta 70€
Lisätietoa

27.8 ja 1.10.2021 Perjantait klo 9-16 METSÄKYLPY ALKEET KURSSI 
Kurssipäivien aikana tutustumme metsäkylpyharjoitteisiin, metsäkylpytekniikkaan ja luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Metsäkylpytekniikka auttaa mm. rauhoittumisessa, palautumisessa ja stressin katkaisussa. Kurssi soveltuu esim. sote- kasvatus- sekä muiden alojen ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää metsäkylpytekniikkaa työssään tai sinulle joka haluat hyödyntää sitä omassa hyvinvoinnissasi. Kurssi tapahtuu Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereella.
Hinta 340€
Lisätieto

9 -10.10.2021 klo 10-16 PALAUTUMISEN ja VOIMAANTUMISEN -kurssi
Yhteistyössä Kokemäen kansalaisopiston kanssa, toteutuspaikka Kokemäki.
Kurssilla käymme läpi erilaisia työkaluja palautumiseen, rauhoittumiseen, stressin hallintaan, pysähtymiseen ja voimaantumiseen. Tutkimme keinoja saada itsellemme lisää elinvoimaa ja energiaa. Keinoja lisätä hyvinvointia, saada helpotusta stressiin, haastaviin tunteisiin ja ajatuksiin sekä lisätä lempeyttä itseämme kohtaan.
Tutustumme eri teemojen kautta erilaisiin rauhoittumis- ja rentoutumistapoihin. Mukana ovat syvärentouttavat äänimaljat, mindfulness meditaatio, mielikuvamatkat ja rentoutusmenetelmät. Lisätietoa Kokemäen kansalaisopiston sivuilta.

Torstaisin 19.8, 26.8, 2.9, 9.9, 16.9, 23.9 ja 30.9.2021 klo 18.30-20.00
PALAUTUMISEN ja VOIMAANTUMISEN -kurssi
verkossa
Kurssilla käymme läpi erilaisia työkaluja palautumiseen, rauhoittumiseen, stressin hallintaan, pysähtymiseen ja voimaantumiseen. Tutkimme keinoja saada itsellemme lisää elinvoimaa ja energiaa. Keinoja lisätä hyvinvointia, saada helpotusta stressiin, haastaviin tunteisiin ja ajatuksiin sekä lisätä lempeyttä itseämme kohtaan.
Tutustumme eri teemojen kautta erilaiseen rauhoittumis- ja rentoutumistapaan.
Mukana ovat syvärentouttavat äänimaljat, mindfulness meditaatio ja mielikuvamatkat.

Teemat syventävät palautumistasi ja voimaantumistasi.
VIIKKO 1: Pysähtymisen taito – kehon ja mielen rauhaan
VIIKKO 2: Palautumis- ja voimaantumistaidot mukana omassa elämässä – voimaantuminen
VIIKKO 3: Minä riitän sillä olen tärkeä -lempeys itseä kohtaan 
VIIKKO 4: Vaikeuksien kohtaaminen ja hyväksyntä – irtipäästäminen puristamisesta ja huoliajattelusta
VIIKKO 5: Kiitollisuus ja Rakkaus – itseä ja muita kohtaan
VIIKKO 6: Sydämeni viisaus – itseni kuunteleminen
VIIKKO 7: Elämäni kunnioitus – oma suunnitelmani
Kurssi sisältää rentoutus – ja voimaantumis osuuden (vähintään puolet osuudesta) sekä teeman mukaisen aihealueen läpikäyntiä ja lyhyitä harjoitteita.

Kurssi tapahtuu verkossa, facebookin salaisessa ryhmässä, jossa osallistujat voivat osallistua kyseiseen iltaan tai katsoa tallenteen. Talleenteet jäävät ryhmään myös myöhemmin katsottavaksi. Lisäksi osallistujat voivat jakaa omia kokemuksiaan ryhmässä.
KURSSIN HINTA: 29€ (sis alv. 24%) 

19.10 – 30.11.2021 PALAUTUMISEN ja VOIMAANTUMISEN -kurssi Sampolassa Tampereella. Lisätietoa Sampolan sivuilta.

13.11.2021 klo 10-16 Mindfulness kurssipäivä Kokemäellä
Lisätietoa Kokemäen kansalaisopisto

5.12.2021 klo 10-16 Hyvinvointipäivä Rauhoitumme Joulun aikaan
Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereella. Pysähdymme ja rauhoitumme tulevaan joulun aikaan, annamme aikaa itsellemme ja omalle hyvinvoinnillemme. Opettelemme rauhoittumista, kehon kuuntelua, läsnäoloa itsellemme. Teemme lempeitä läsnäoloharjoitteita, mielikuvaharjoitteita ja äänimaljarentoutusta. Teemme myös ohjauksellisia harjoitteita päivän aikana. Mukaan päivästä työkaluja omaan arkeesi ja oman hyvinvointisi vahvistamiseen. Kurssipäivä toteutetaan pienryhmänä. ILMOITTAUTUMINEN: 1.12.2021mennessä
HINTA: 70€

12.12.2021 klo 10-16 Hyvinvointipäivä Rauhoitumme Joulun aikaan Kokemäellä Yhteistyössä Kokemäen kansalaisopiston kanssa. Lisätietoa Kokemäen kansalaisopiston sivuilta.

9.5 ja 23.5 Launtait klo 10-15 KOHTI MINUA RYHMÄVALMENNUS KURSSI
Kurssilla pysähdymme itsemme äärelle rauhoittumaan ja rentoutumaan mindfulness meditaation, äänimaljarentoutuksen ja mielikuvamatkojen avulla. Ryhmävalmennuksen tarkoituksena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi, lisätä onnellisuutta ja hyvää oloa. Auttaa sinua löytämään toimivia työkaluja kulkiessasi kohti suunnitelmiasi, uutta elämäntilannetta tai omia unelmiasi. Auttaa sinua pysähtymään, näkemään oma potentiaalisi, omat voimasi ja vahvuutesi. Ryhmävalmennuksessa toteutuu lämmin ilmapiiri kurssille osallistujien kesken.
Hinta 120€

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Jaana p. 040 4157977 tai juurtumistaitseeni@gmail.com

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT! 

Kaikki kurssit/illat järjestetään pienryhminä!


Ota yhteyttä

%d bloggaajaa tykkää tästä: